Video

Shaban Piranej, tifozi 72 vjeçar: "Më mirë të vdesë, sesa ta shoh Vllazninë duke ra nga kategoria!"

16-04-2019 Shiko Video

💣 SUKAJ ⚽ 🎯 www.facebook.com/KsVllaznia

15-04-2019 Shiko Video

Vllaznit Ultras duke festu ne mes te Tiranes fitoren e Vllaznise.

14-04-2019 Shiko Video

Goli i Elis Bakaj! (video e filmuar nga tifoz ne tribune)

14-04-2019 Shiko Video

Festa pas mberritjes ekipit KAMPION! FORCA VLLAZNI!

17-04-2019 Shiko Video

Goli i Cicmil Vllaznia 1-0 Flamurtari Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

14-04-2019 Shiko Video

Permbledhje e ndeshjes Skenderbeu Vllaznia e vleshme per javen e 28 te superliges. Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

14-04-2019 Shiko Video

Permbledhje: Vllaznia 3-1 Tirana Shenues: Cicmil, Shtubina, Kalaja Pamjet dhe copyright Digitalb/Supersport

2-02-2019 Shiko Video